MuMmy & DadDy NsI

MuMmy & DadDy NsI

Khamis, 5 Februari 2015

Tips Merancang Majlis Harijadi Chenta Atie Mummy


Seperti mana yang mummy janjikan mummy akan berlaku adil untuk CHENTA ATIE MUMMY ADIK NSI so mummy mula memerah otak untuk merancang sebuah majlis harijadi untuk mu CHENTA....... .


Ok sebelum mengadakan majlis, perkara-perkara yang harus mummy fikirkan adalah :

1) Budget : Mummy x de la sanggup membelanjakan sejumlah wang yang banyak untuk menempah party planner....mummy buat sekadar yang mampu. Selalunya budget di antara RM400....

2) Tema Majlis : Memandangkan kakak dah ambik tema Mini mouse,hello kitty & manions so mummy bincang ngan daddy nak ambik tema DIDI & FRIENDS sbb adik pun suka tengok video lagu2nya....

3) Tempat Majlis : Hajat hati mummy nak je buat kat taman permainan ke,KFC ke, MCD ke tp 2 smua angan2 la sbb mummy dah cakap kan budget mummy kecil je....so mummy pilih buat di rumah sahaje......senang untuk begerak & selesa......

4) Decorate : laa nama pon simple kan.. mummy akan beli belon,ribbon,and banner..

5) Menu : Mummy rancang menunya ialah laksa,capati,ayam goreng,nugget,buah tembikai & air ribena....

6) Doorgift : seperti biase mummy akan wat doorgift tuk para temamu yang datang.....

buat masa nie anye itu je yang mummy pikirkan.tengok la kot ada yang mummy tertinggal akan mummy update anti.........
so mummy arap semua akan dpermudahkan.........