MuMmy & DadDy NsI

MuMmy & DadDy NsI

Rabu, 22 April 2015

Mommy I Am 4 Years Old



14 April 2015 !
Alhamdulillah..! Genap la usia Chenta Atie Mummy yang sulung 4 thn.
HAPPY BIRTHDAY Nur Syifa` Insyiera

memandangkan pada tarikh 2 ari selasa so mummy plan nak wat majlis b`day kakak pada ari sabtu....

Kisah Sabtu lepas, 18 April 2015 Nur Syifa` Insyiera sambut birthday yang ke 4 thn.... Syukur alhamdullilah diam tak diam dah 4 tahun dah anak mommy dan daddy ni. Seperti biasa, memang tiap2 tahun mummy akan sambut birthday Chenta Atie Mummy nie...Sambutan birthday kali nie kami buat hanya untuk keluarga terdekat sahaja. Tahun ni kakak dah pandai request nak kek sendiri kek frozen. Wahh bukan main lagi kan budak-budak zaman sekarang ni, kecil-kecil dah pandai request bagai. X pe la kakak janji kakak appy.....



Punyalah excited, bangun pagi hari sabtu tu terus je tanya 'Mommy mana kek besday kakak?" Hamboih laa kakak, tak sesabor nya kan.


JOM LAYAN PIC......





YaAllah Ya Tuhanku..
Kau panjangkanlah umur anakku..
Kau kurniakanlah kesihatan yang terbaik kepadanya
Kau peliharalah akhlaknya, agamanya, dan sejahterakanlah jiwa dan raganya
Kau murahkanlah rezekinya yaAllah, Kurniakanlah kepadanya kecergasan akal dan kesucian hati
Kau Bantulah Kami dalam mendidiknya supaya menjadi insan yg berguna kelak..
berjaya dunia akhirat,taat kepada kedua ibubapanya serta taat kepadaMu yaAllah..
Sesungguhnya dialah anugerahMU yang tak ternilai yaAllah..
amin yaRobbal A'lamin~



Mummy daddy Adik Sayang kakak Dunia akhirat.....